Home Nieuws PSV gaat niet in op onverwachte eisen Espanyol

PSV gaat niet in op onverwachte eisen Espanyol

17
0

De transfer van Hector Moreno naar PSV is voorlopig van de baan melden diverse media. De Catalaanse club, in financiele nood, blijft vasthouden aan te hoge vraagprijs en stelt steeds nieuwe eisen.

Net als in het geval van de transfer van Pereiro naar PSV komen er ook nu steeds nieuwe eisen op tafel waaraan PSV terecht niet wil voldoen. Het prijst de directie dat men bij het standpunt blijft waar eerder afspraken over zijn gemaakt.
Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Mexicaanse verdediger, ziet het somber in. “De clubs zijn in onderhandeling, maar het wordt heel moeilijk om het allemaal tot een goed einde te brengen”, zegt hij in een korte reactie tegenover RAC1. Raiola wil er alles aan doen om zijn cliĆ«nt naar PSV te laten verhuizen en blijft in gesprek met Espanyol. De Catalanen hopen nog een club te vinden die wel 4 miljoen euro wil betalen voor Moreno maar in de regel werkt het zo dat een transfer als deze naar alle waarschijnlijk gewoon doorgang zal vinden. Moreno reist maandag terug naar Barcelona, in afwachting van de ontwikkelingen.Facebook Comments