Home Nieuws ‘PSV gaat kiezen tussen Peter Bosz en Philip Cocu’

‘PSV gaat kiezen tussen Peter Bosz en Philip Cocu’

8909
2

De opvolging van Ruud van Nistelrooij is het gesprek van de dag in de Nederlandse voetbalwereld. Wie gaat de opgestapte trainer opvolgen?

Die vraag houdt menig analist en journalist bezig. Vrijwel elke voetbal talkshow gaat over de vacante trainerspositie bij PSV en dus wordt er volop gespeculeerd. Maar Johan Derksen lijkt te weten hoe de vlag erbij hangt bij Earnie Brands en Marcel Brands. Overigens lijken er ook niet heel veel serieuze kandidaten te zijn als we naar de wensen van de club kijken.

PSV lijkt een andere koers te gaan varen nadat er de afgelopen 12 jaar drie keer een trainer vanuit de club zelf is doorgeschoven. En dus zal PSV volgens Johan Derksen kiezen voor een gevestigde naam. Derksen verwacht en weet te melden dat Peter Bosz of Phillip Cocu volgend jaar de nieuwe trainer van PSV zal zijn.

Dat zei Derksen maandagavond bij Vandaag Inside. Het nieuws komt vlak na het bericht van presentator Wilfred Genee, die vertelde dat Bosz weer in beeld zou zijn bij Ajax. Derksen is het niet eens met Genee en verklaarde zich nader.

“Bij PSV zijn ze nu wel uitgekeken op die trainers die in Eindhoven hun carrière willen opstarten”, doelt Derksen op de situatie rond Mark van Bommel en later dus Ruud van Nistelrooij. “Ze schijnen nu te gaan kiezen tussen Bosz en Cocu. Ik heb wel de indruk dat Cocu er iets beter voor staat in Eindhoven. Het argument is dan dat Cocu PSV drie keer kampioen heeft gemaakt”, klinkt het.


Vorig artikelAdil Ramzi wil Ruud van Nistelrooij opvolgen: ‘Mijn ultieme droom is PSV 1 trainen’
Volgend artikelPSV wil schoon schip maken, luidt de boodschap maar Fred Rutten wil hoofdtrainer van PSV worden

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in