Home Nieuws PSV gaat Ismael Saibari fors belonen met nieuw langjarig contract, gesprek met...

PSV gaat Ismael Saibari fors belonen met nieuw langjarig contract, gesprek met ‘vergeten’ Babadi aanstaande

1002
0

PSV zet hoog in het op snel langer binden van Ismael Saibari en Isaac Babadi. Daarbij geldt wel dat de situatie van Babadi een totaal andere situatie is dan die rond Saibair.

Beide toptalent maken een enorme ontwikkeling door en PSV wenst deze ontwikkeling graag te belonen. Wat Ismael Saibari aangaat is PSV zo goed als rond over een nieuw langjarig contract. De verwachting is dat PSV zijn tot 2025 lopende verbintenis op korte termijn gaat verlengen. Volgens de eerste geruchten tekent de 22-jarige international van Marokko voor drie jaar bij en dus zien we Saibari tot en met de zomer van 2028 in het Philips Stadion schitteren.

Een club met intenties Ismael Saibari van PSV over te nemen, zal zodoende een grote zak geld mee moeten nemen naar het Philips Stadion. Kortom, uitstekende ontwikkelingen rond beide toptalenten want PSV zet ook in om Isaac Babadi langer aan boord te houden.

Waar Voetbal International maandagavond nog meldde dat PSV ‘vergeten’ is het contract met Babadi tijdig te verlengen, is de lezing vanuit het weekblad vandaag dat er een gesprek op de agenda staat met de jonge topvoetballer. Tot op heden bleek PSV enkel in gesprek geweest te zijn met het management van Babadi in Duitsland maar de club gaat nu op korte termijn ook het gesprek met de speler zelf aan, in de hoop dat het snel tot een concreet nieuw contract zal gaan leiden.

‘PSV hoopt er ook met Babadi snel uit te komen over een nieuw contract. Er staat op korte termijn een gesprek gepland. Alle partijen willen graag dat de achttienjarige jeugdinternational in Eindhoven blijft, al speelt er op de achtergrond belangstelling van andere clubs. Het huidige contract van Babadi loopt in 2024 af’, schrijft Voetbal International over Isaac Babadi.

Er dreigt duidelijk een transfervrij vertrek aan te komen van het toptalent als PSV niet snel gaat handelen. Trainer Peter Bosz leek dit seizoen daadwerkelijk een vaste basisspeler te zien in Babadi maar de laatste weken moet de middenvelder het vooralsnog doen met beduidend minder speelminuten.

Niemand minder dan Ismael Saibari, die met goals tegen Rangers FC en Vitesse belangrijk was voor PSV, krijgt op dit moment voorrang van Peter Bosz.


Vorig artikelPSV-iconen kijken met stijgende verbazing naar Amsterdamse middenmoter
Volgend artikelSpaanse media hijsen Memphis Depay op de troon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in