Home Nieuws PSV gaat FC Volendam in één van de sterkst mogelijk opstellingen bestrijden:...

PSV gaat FC Volendam in één van de sterkst mogelijk opstellingen bestrijden: ‘Hij gaat spelen in Volendam’

2375
0

PSV zal in en tegen Volendam weer gaan aantreden in één van de sterkst mogelijke opstellingen. Op Guus Til en Noa Lang na is een ieder fit en dat mag met recht belangrijk nieuws worden genoemd in aanloop naar het thuisduel tegen Dortmund.

Peter Bosz ziet de geblesseerde spelers bij PSV langzaam terugkeren, zo vertelde hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met FC Volendam. Zo zijn Sergiño Dest en Joey Veerman klaar om minuten te maken maar ook Malik Tillman is weer topfit, evenals de eerder beschikbare Ismael Saibari.

De voorbije weken had Bosz te maken met een reeks geblesseerde spelers en heuse blessuregolf. Daar kwam zaterdagavond tegen Ajax nog het uitvallen van Sergiño Dest bij. De vleugelverdediger moest zich kort voor het laatste fluitsignaal laten vervangen en had last van lichte klachten, waardoor hij het duel met FC Volendam niet leek te halen. Dat lijkt alleszins mee te vallen.

Vleugelverdediger Dest fit genoeg is om naar Volendam af te reizen. Dat geldt ook voor Joey Veerman, die al wekenlang wordt gemist. PSV presteerde in resultaten zichtbaar minder zonder de middenvelder. Er werd slechts één keer gewonnen. “We staan er goed voor, de meeste geblesseerden zijn terug. Als Joey fit is, dan gaat hij spelen. En hij is fit”, zo maakt Bosz duidelijk.

Ook Malik Tillman en Ricardo Pepi reizen mee voor de uitwedstrijd in Volendam, zodat Bosz mogelijk een speler als Luuk de Jong zou kunnen gaan sparen mocht dat in Volendam tot de mogelijkheden behoren. Guus Til en Noa Lang zullen er voorlopig niet bij zijn en de wedstrijd van een afstand moeten bekijken.

Op dinsdag 20 februari staat de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League namelijk op het programma. PSV zal thuis een goed resultaat moeten zien te bewerkstellen tegen Borussia Dortmund. Begin maart speelt PSV in eigen huis tegen Feyenoord en heeft het de mogelijkheid om het verschil met de achtervolger verder te vergroten, waarna op 13 maart het uitduel in Dortmund wacht. Kortom, cruciale weken in aantocht.


Vorig artikelPeter Bosz wijst naar ‘vriend’ in Amsterdam: ‘Als ik Ajax was, had ik hem direct op non-actief gesteld’
Volgend artikelVerwachte opstelling in Volendam: Veerman direct in de basis, Mauro Júnior reserve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in