Home Nieuws ‘PSV gaat een lastige avond tegemoet’

‘PSV gaat een lastige avond tegemoet’

14
0

Diegene die Aad de Mos niet kennen, zouden kunnen denken met een waarzegger te maken kunnen hebben. De Mos is altijd dusdanig overtuigd van zijn visie dat de wedstrijden die hij bespreekt eigenlijk niet meer gespeeld dienen te worden; de Mos kent immers de uitslag uit.

Echter zijn sommige voorspellingen bijna geen voorspellingen meer. Iedere voetballiefhebber weet immers dat PSV een lastige avond in het vooruitzicht heeft. De Mos benadrukt het nogmaals met weer genoeg voor de Mos kenmerkende ‘open deuren’. “Het is een moeilijke tegenstander, een lastige tegenstander. Anderlecht is er gesneuveld, die hebben ook een behoorlijke ploeg op dit moment”, zegt hij tegen PSV TV. “Ajax is er weggespeeld, dus hou er rekening mee dat jij de bal gaat krijgen. Ze geven jou de bal en zijn levensgevaarlijk op de counter. Je denkt dan dat jij de baas bent en je gaat met te veel mensen voor de bal spelen. PSV moet zich niet als derde ploeg laten pakken, Ajax wist precies wat er gebeurd was met Anderlecht. Laten we hopen dat PSV niet dezelfde fout maakt.”

Rostov werd in de eerste speelronde weggespeeld door Bayern München, maar volgens De Mos zegt dat niets over de wedstrijd tegen PSV. Hij noemt Bayern, en ploegen als Manchester City, Real Madrid, Barcelona en Borussia Dortmund, machines die doorgaans niet af te stoppen zijn. Volgens de Mos zal de wedstrijd tegen PSV een compleet andere wedstrijd worden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here