Home Nieuws PSV wil transfermarkt op na blessure Ramalho, Vitesse verdediger Doekhi in beeld...

PSV wil transfermarkt op na blessure Ramalho, Vitesse verdediger Doekhi in beeld als directe versterking

4294
0

PSV gaat de transfermarkt op na het nieuws rond André Ramalho.

Dat nieuws wordt vrijdagmiddag door meerdere media gebracht. De club wil de transfermarkt op nu het André Ramalho enkele maanden moet gaan missen door een blessure. De verdediger dient maanden achtereen te gaan revalideren en dus wenst PSV zich te gaan versterken. Dat melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf.

PSV maakte vrijdagmiddag bekend dat de Braziliaanse mandekker succesvol is geopereerd aan zijn enkel en daardoor langer uit de roulatie zal zijn.

Jordan Teze of Armando Obispo lijken voorlopig de meest logische vervanger van Ramalho te zijn maar de club wil de selectie in evenwicht houden. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat een nieuwe speler op korte en lange termijn iets moet toevoegen aan de selectie.

De Telegraaf meldt dat PSV de pijlen richt op Vitesse verdediger Danilho Doekhi. Dat zou naast Bazoer de tweede speler van Vitesse zijn die in aanmerking komt voor een directe transfer naar Eindhoven. Doekhi is een belangrijke kracht in Arnhem en inmiddels aanvoerder.

De aanvoerder van Vitesse werd afgelopen zomer al gepolst door PSV. De club heeft nu te maken met concurrentie. Doekhi staat namelijk eveneens in de belangstelling van Rangers FC, terwijl PSV voor Bazoer concurreert met Feyenoord, Benfica en Sporting Portugal. Beide spelers hebben een aflopend contract.


Facebook Comments Box