Home Nieuws PSV gaat contract Pereiro opnieuw proberen te verlengen, transfervrij vertrek dreigt

PSV gaat contract Pereiro opnieuw proberen te verlengen, transfervrij vertrek dreigt

25
0

Het is een absoluut horrorscenario maar zeker niet ondenkbaar. Gaston Pereiro die PSV na vijf seizoenen transfervrij gaat verlaten.

Een transfervrij vertrek ligt op de loer maar de club gaat er alles aan doen dat scenario te voorkomen. De Uruguayaan ondertekende inmiddels alweer 4 jaar geleden een contract voor vijf jaar bij PSV.

Sindsdien ondernam PSV meerdere pogingen om zijn tot juni 2020 lopende verbintenis open te breken, maar dit lukte telkens niet. Pereiro kon deze zomer voor 15 miljoen euro naar Spartak Moskou verkassen, maar zijn management weigerde medewerking aan een transfer en de miljoenendeal liep op niets uit.

De zaakwaarnemer van de aanvaller is een lastige en gecompliceerde zaakwaarnemer, die vaak terugkomt op eerder gemaakte afspraken maar PSV gaat alsnog een nieuwe poging wagen in het gareel te komen met het Uruguayaanse kamp rond Pereiro.

De Jong heeft in september een afspraak met het management van Pereiro. Dit meldt het Eindhovens Dagblad naar aanleiding van een Facebook sessie met de achterban.

Het ED maakt ook melding van het feit dat Marco van Ginkel nog altijd welkom is bij PSV. Op dit moment werkt Van Ginkel aan zijn herstel na een lange blessureperiode. Hij speelde al zestien maanden geen wedstrijden en is daardoor niet in beeld geweest bij PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here