Home Nieuws PSV – Feyenoord: Wordt Pablo Rosario het kind van de rekening met...

PSV – Feyenoord: Wordt Pablo Rosario het kind van de rekening met een plaats op de bank?

5442
0

Wie wordt er zondag het kind van de rekening nu vrijwel de gehele selectie weer fit bevonden is?

Nick Viergever heeft het goed gedaan afgelopen weken dus een nieuwe basisplaats is waarschijnlijk.


Dat geldt niet voor Pablo Rosario. De middenvelder presteert als maanden ondermaats maar staat toch wekelijks als eerste op het wedstrijdformulier. Toch zou dat zondag weleens anders kunnen zijn.

Ibrahim Sangaré is immers weer fit en maakt een betere indruk dan Rosario. Olivier Boscagli daarentegen maakt een metamorfose in een metamorfose door. De verdediger speelt een prima seizoen en is ook in staat op het middenveld uit te blinken.

Schmidt lijkt genoeg te hebben gezien en Boscagli de rest van het seizoen op het middenveld te posteren. Het wordt dus een spannende zondag. Schmidt wilde er vrijdagmiddag nog niet op vooruitlopen, maar gaf wel aan dat Viergever een goede indruk maakte.

Er gloort dus een plaatsje op de bank voor Rosario as zondag. Het is helaas voor Rosario de wens van veel supporters geworden, in de wetenschap dat Sangaré wel zal spelen gezien zijn potentie.

Hoe denken de verschillende media over de opstelling tegen Feyenoord? Het Algemeen Dagblad verwacht dat Olivier Boscagli zijn plek op het middenveld zal behouden maar dat juist Pablo Rosario Ibrahim Sangaré op de bank laat plaatsnemen. Noni Madueke keert ook weer terug in de basis, denkt het AD.

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Teze, Viergever, Max, Rosario, Boscagli, Madueke, Götze, Zahavi, Malen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marsman, Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia, Toornstra, Fer, Kökcu, Berghuis, Linssen, Sinisterra