Home Nieuws PSV – FC Utrecht, een bijna voorspelbare nederlaag

PSV – FC Utrecht, een bijna voorspelbare nederlaag

8
0

FC Utrecht deed donderdagavond wat FC Twente, Excelsior en de Graafschap al eerder probeerde, namelijk het lankmoedige spel van PSV afstraffen.

De Graafschap en Twente lieten PSV nog ontsnappen maar Utrecht drukte door en legde de zwakte van het elftal van Cocu bloot. Met name het verdedigende aspect baart zorgen. In amper 14 dagen krijgt de vaak geprezen achterhoede in 4 wedstrijden maar liefst 8 tegendoelpunten te verwerken. Na pover spel tegen De Graafschap, Excelsior en FC Twente, was de nederlaag tegen Utrecht daarom bijna voorspelbaar te noemen, zeker in een bekerwedstrijd waarin de halve finale op het spel stond.

Het zat er vandaag gewoon niet in”, vatte Cocu de wedstrijd samen op FOX Sports. “Utrecht speelde heel gedisciplineerd en heeft het goed uitgespeeld. We hebben wel gevochten maar Utrecht was beter dan PSV”.

FC Utrecht nam voor de pauze al een 0-2 voorsprong dankzij goals van Bart Ramselaar en S├ębastien Haller. Na rust maakte Ramselaar zijn tweede treffer, waarna PSV niet verder kwam dan een tegentreffer van Ramon Leeuwin (eigen goal).

“We hadden niet de kans om dat om te draaien”, zei Cocu over de achterstand. “Het was een terechte nederlaag.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here