Home Nieuws PSV fans: Zakaria Labyad terug naar PSV

PSV fans: Zakaria Labyad terug naar PSV

187
0

2018 wordt het jaar van de terugkeer van Zakaria Labyad naar PSV. Althans, als het aan het gros van de PSV fans ligt. 

De spelmaker en aanvaller van FC Utrecht sprak zich onlangs uit over een stap naar één van de drie topclubs waarbij Labyad tussen de regels door PSV noemde als gewenste nieuwe werkgever. De Utrechter maakt een prima ontwikkeling in zijn carriere door en wil graag hogerop. De afgelopen jaren heeft de kleine middenvelder al meerdere malen uitgesproken spijt te hebben van het rumoer wat hij enkele jaren terug bij PSV wist te veroorzaken.

Voor een groot deel van de PSV fans is het niet genoeg om aan een terugkeer te denken. Van de 4675 stemmen waren er 1623 tegen de terugkeer van Labyad naar Eindhoven omdat er simpelweg teveel gebeurd is in het verleden. Een ander groot gedeelte van 1481 fans vindt dat het verleden het verleden is en dat deze ‘uitstekende’ voetballer meteen moet terugkeren naar Eindhoven.

Een groep van 1111 stemmers vindt ook dat Labyad moet terugkeren naar PSV omdat waar er ’twee vechten ook twee schuldigen zijn’. Samen met de 1481 andere ‘Pro Labyad’ stemmers, vindt de ruime meerderheid dat de Utrechtse rasvoetballer moet terugkeren naar PSV. Slechts een klein gedeelte van 460 stemmers vindt dat Labyad niet moet terugkeren omdat hij niet goed genoeg is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here