Home Nieuws PSV fans trekken massaal naar Emmen en Lissabon

PSV fans trekken massaal naar Emmen en Lissabon

189
0

De maand januari 2019 wordt over het algemeen gezien als de maand waarin het verval bij PSV zou zijn ingezet. Daarbij geldt de wedstrijd tegen FC Emmen als lichtend voorbeeld.

PSV speelde net na de winterstop onverwacht gelijk bij de club uit Drenthe terwijl er een comfortabele voorsprong was van twee doelpunten en een derde afgekeurd was. Het werd alsnog 2-2. Het werd het sein voor een serie puntenverlies waar je u tegen zegt. De wedstrijd tegen FC Emmen staat voor 1 december om 20u aanstaande op de speelkalender en het weerhoudt de PSV fans er niet van toch massaal naar Drenthe af te reizen. Een eerdere boycot houdt de fans ook niet tegen want het uitvak is wederom vol.

Voorzitter Harry Timmermans over de wedstrijd in Emmen: “Van een mislukte boycot ga ik zeker niet spreken. Dat zou niet alleen flauw zijn, maar zou ook totaal geen recht doen aan de inspanningen die de sfeergroeperingen leveren voor onze club”, aldus Timmermans, die juist complimenten uitdeelt aan de boycottende partijen Boys From The South en Lighttown Madness. “Het is te prijzen dat de sfeergroepen andere PSV-supporters in de gelegenheid hebben gesteld om wel gewoon te gaan en niet bijvoorbeeld de kaartjes opkochten. Dat vind ik klasse.”

Timmermans, de voorzitter van de officiële supportersvereniging, is blij met de opkomst. “De situatie dat wij nog wel eens genoemd werden in het rijtje van clubs die beroemd waren omdat de supporters niet reizen, is allang verleden tijd”, laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad. Ook nu de sportieve resultaten van PSV tegenvallen, blijven de supporters hun club trouw, ziet Timmermans. “Dat is iets om trots op te zijn als club.”

Ook de uitwedstrijd tegen Sporting Lissabon wordt massaal bezocht door PSV supporters. Donderdag 28 november om 21.00 uur Nederlandse tijd speelt PSV tegen Sporting Portugal in de Portugese hoofdstad Lissabon. Het aantal verkochte kaarten bedraagt inmiddels 2300 stuks en de verwachting is dat er nog enkele honderden kaarten verkocht gaan worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here