Home Nieuws PSV-fans oneens over ‘terugkeer’ Yorbe Vertessen, die bij Union 90 minuten op...

PSV-fans oneens over ‘terugkeer’ Yorbe Vertessen, die bij Union 90 minuten op de bank blijft

18358
1

Yorbe Vertessen is ondertussen al een goede week contractspeler van Union Berlin maar het had wel wat voeten in aarde. Eind goed, al goed voor de snelle Belg. Toch ging het deze week al snel weer over een eventuele terugkeer van Vertessen naar PSV.

Natuurlijk is dat niet aan de orde en niet actueel maar net zoals vele andere PSV’ers geldt ook voor Yorbe Vertessen dat een hernieuwde toekomst in Eindhoven niet uit te sluiten valt. Een traject als Hirving Lozano bijvoorbeeld af wist te leggen, zou ook voor Yorbe Vertessen kunnen gelden. Wanneer en hoe is natuurlijk niet aan de orde maar de gedachte is niet onrealistisch. Althans, dat beweerde Rik Elfrink afgelopen week in de podcast Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad.

Over de vertrokken Vertessen wilde Stewart er in De Verlenging nog wel wat kwijt. “Uiteindelijk is het simpel: we willen dat spelers heel graag bij PSV willen spelen.” Daar haakte Rik Elfrink weer op in door te stellen dat PSV er inderdaad goed op staat bij verschillende oud-spelers van de club. Stewart wees meteen naar Lozano, die zelf graag terug wilde naar de club waar hij twee fijne jaren heeft gehad. Elfrink knikte bevestigend en zei: ‘Zelfs Yorbe Vertessen wil terug naar PSV’.

Dat vernam de journalist van de Eindhovense krant recent van zaakwaarnemer Janssens van Yorbe Vertessen, die ten tijde van het definitief rondkomen van de transfer van Vertessen naar Union Berlin al uitsprak dat de Belg over een jaar of vijf wellicht terug wenst te keren naar PSV. Bij de achterban roept het verschillende gevoelens op getuige de reacties onder de foto.

‘We zijn maar mensen en in sport maken professionals ook verkeerde en beslissingen als ik PSV was haalde ik direkt Yorbe Vertessen terug. Hij is echt een PSV’er. Maak van hem een icoon nu er langdurige blessures zijn is dit zijn kans maar Yorbe had nooit weg moeten gaan. Ik zeg nogmaals, haal hem terug en liever vandaag dan morgen.

‘Volkomen waar wat je schrijft’, reageert een ander op bovenstaande reactie onder het eerdere artikel over Vertessen op PSV Inside.

Peter ziet dat toch echt anders en stelt: ‘Zullen we Vertessen nu maar gewoon voorgoed vergeten! Tenminste….als dit waar is. Nou heeft Bosz echt alles, maar dan ook alles uit de kast gehaald om je te behouden en je moest en je zou weg uit Eindhoven en dan nu zeggen dat je eigenlijk wel terug wilt. Echt….wat mij betreft nooit, maar dan ook nooit meer!!!!!!’, klinkt het.

Dick reageert als volgt: ‘Onzin. Hij was altijd backup en standin. Kwam tekort en wil met meer regelmaat spelen en ontwikkelen. Na vijftien jaar dienst en als dan een kans komt, dan is het een heel ander verhaal als veel andere PSV’ers. De vraag gaat in de toekomst zijn of hij PSV dan ook echt verder kan helpen…’, aldus Dick in zijn mening over Yorbe Vertessen.

Ondertussen is Yorbe Vertessen sinds zijn overstap naar Union Berlin nog niet heel veel wijzer geworden want Vertessen bleef zaterdag 90 minuten op de bank bij Union Berlin.


Vorig artikelZo kijkt men in Volendam naar PSV: ‘Als het bij 0-3 blijft hebben we het goed gedaan’
Volgend artikelZou Clay Ruperti Noa Lang ‘een blauwe kaart’ hebben gegeven tijdens Feyenoord – PSV?

1 REACTIE

  1. Opzouten! Peter Bosch heeft hemel en aarde bewogen om je te behouden voor PSV. Je moest en zou weg! Echt, na een paar weken al beginnen over een mogelijke terugkeer, de groeten idioot! Echt, wat mij betreft nu nooit meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in