Home Nieuws PSV fan wijst naar ontslagen Peter Bosz als nieuwe technisch directeur PSV

PSV fan wijst naar ontslagen Peter Bosz als nieuwe technisch directeur PSV

4546
0

In de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur passeren al enige weken verschillende namen maar de club heeft nog geen knoop doorgehakt.

Net na het vertrek van John de Jong werden de namen genoemd van Jordy Zuidam van FC Utrecht en Mark-Jan Fledderus als mogelijke opvolgers van de Jong maar ook de namen van Ernest Faber en Jan Vennegoor of Hesselink klinken veelvuldig. Oftewel, een interne opvolging.

De optie van een zogenaamde buitenstaander lijkt onder veel PSV fans de voorkeur te genieten. Ook klinkt de naam van Max Huiberts veel PSV fans als muziek in de oren. Huiberts is dan ook kundig voetbalbestuurder.

PSV fan Wouter Ritmeester oppert via Twitter verrassend genoeg de dit weekend ontslagen Peter Bosz als nieuwe technisch directeur voor PSV. Bosz werd na een reeks slechte resultaten door Lyon ontslagen.

Het is meteen een interessante optie gezien de staat van dienst van Bosz. Of de Apeldoorner in deze fase van zijn carrière openstaat voor een functie als technisch directeur is niet bekend maar de naam Bosz klinkt voor Wouter in ieder geval als muziek in de oren en daar valt zeker iets voor te zeggen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here