Home Nieuws PSV fan wijst naar Daley Blind als winterse versterking voor PSV

PSV fan wijst naar Daley Blind als winterse versterking voor PSV

16564
0

Op Twitter ontstond een discussie over Oranje international Daley Blind, die bij de concurrent buiten de boot is gevallen.

Ajax trainer Alfred Schreuder lijkt het niet meer aan te durven met Blind en passeerde de routinier voor het eerst tegen Rangers FC. Dat weekend stond ook de topper in de Johan Cruijff Arena op de agenda en in die wedstrijd bleek Blind wederom reserve te zijn. Schreuder zag de confrontatie Blind vs Simons dan wel Blind vs Madueke op voorhand begrijpelijkerwijze niet echt zitten.

Het zit in Amsterdam niet bepaald goed tussen trainer en speler en dus oppert Twitteraar @maat_1979 dat een transfer naar PSV misschien wel uitkomst zou bieden. Is het gekscherend bedoeld of heeft zijn idee een serieuze ondertoon?

Het blijkt dat het gros van de PSV fans begrijpelijkerwijze niet op Blind zit te wachten, hoewel het ook op voorhand totaal uitgesloten kan worden dat een ras-Ajacied in de winter een transfer naar de directe concurrent zou willen maken. @maat_1979 wijst PSV nog wel op een andere opvallende statistiek in een andere Tweet. ‘PSV heeft de meeste persoonlijke fouten gemaakt in de Eredivisie’, meldt @maat_1979.

 


Vorig artikelGeorginio Wijnaldum legt uit waarom hij niet meer terugkeert naar PSV
Volgend artikelPSV in december 10 dagen naar Marbella, oefenwedstrijd tegen Italiaanse topclub in de planning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in