Home Nieuws PSV fan Paul Verhagen bindt PSV en Aeromexico

PSV fan Paul Verhagen bindt PSV en Aeromexico

24
4

PSV verbond zich onlangs aan Aeromexico. De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij is toegetreden tot de groep grote sponsors.

Paul Verhagen verbond Aeromexico als internationaal verkoopdirecteur aan PSV. “Het is puur toeval, maar wel heel mooi om als Brabander een krabbel namens een Mexicaans bedrijf te zetten”, zegt Verhagen, die geboren en getogen is in Stiphout, in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Zoals zoveel jongens was ik fan van PSV en ik durf mezelf ook wel een fervent supporter te noemen. Ik ben zelfs bij het grootste succes ooit geweest, in Stuttgart. PSV won daar in 1988 de Europa Cup 1 en veel mooier kon het niet.”

Aeromexico hoopt via onder meer Hirving Lozano de bekendheid in Nederland te vergroten. “De contacten tussen Aeromexico en de club ontstonden niet direct via mij, maar uiteraard vond ik het met een blik op mijn eigen historie mooi dat er onderhandeld kon worden”, reageert Verhagen. “Daarna heb ik het wel min of meer een duwtje kunnen geven, al is goed onderzocht wat de effecten voor ons kunnen zijn.”

Aeromexico vliegt sinds 1 februari tussen Amsterdam en Mexico-Stad. “Een extern bureau meet onze bekendheid de komende periode en dan is duidelijk of we onze doelen bereiken. We willen niet alleen de naamsbekendheid bij de eindklant vergroten, maar grijpen de sponsoring ook aan om relaties te kunnen uitnodigen bij wedstrijden”, aldus Verhagen.


Facebook Comments

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here