Home Nieuws PSV-fan geniet van ontmoeting Gakpo en Dumfries bij Oranje: ‘Dit is toch...

PSV-fan geniet van ontmoeting Gakpo en Dumfries bij Oranje: ‘Dit is toch prachtig’

2517
0

Of Cody Gakpo en Denzel Dumfries gemist worden bij PSV? Natuurlijk worden beide Europese toppers gemist bij PSV maar het behaalde succes wordt beide natuurlijk gegund.

PSV wist als club beide internationals af te leveren aan de Europese top en daar mogen de club en supporters trots op zijn. Cody Gakpo is een belangrijke speler voor Liverpool geworden waar Denzel Dumfries een steunpilaar bij Internazionale te noemen is. Beide internationals koesteren warme banden en volgen de verrichtingen van PSV op de voet.

Zowel Denzel Dumfries als Cody Gakpo posten regelmatig uitslagen van PSV en beamen dat ze de prestaties van PSV nauwlettend in de gaten houden. Gakpo gaf deze week nog aan dat hij momenteel geen tegenstander in de Eredivisie ziet die PSV van punten af moet gaan houden.

“Ik geniet zeker”, zegt de aanvaller van Liverpool tegenover SBS6 als er naar de prestaties van PSV gevraagd wordt. “Ze doen het heel goed. Ongeslagen nog in de Eredivisie en hopelijk worden ze ongeslagen kampioen. Ik heb nog geen team gezegd waar ik van denk: nou, daar gaan ze het lastig krijgen op dit moment“, zegt Gakpo.

Gakpo en Dumfries troffen elkaar deze week weer bij Oranje en de ontvangst en het weerzien waren hartelijk te noemen. “Hey maat!”, roept Dumfries richting Gakpo, waarna een warme omhelzing volgt. “Wat is dat toch lang geleden man! Dat is toch een tijd geleden?”

Voor een PSV-fan op X, het voormalige Twitter, aanleiding het filmpje van de ontmoeting te publiceren en daar bij te verkondigen: ‘Dit is toch prachtig man
Wat missen we deze 2 in het rood wit’, aldus de enthousiaste PSV-fan.


Vorig artikelUitkijken naar basisplaats Jerdy Schouten bij Oranje: ‘Hij is het ideale scharnier’
Volgend artikelIn de Verenigde Staten weet men: ‘Hoe speel je Luuk de Jong uit de basis?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in