Home Nieuws PSV-fan die keeper Sevilla aanviel blijft langer vastzitten, PSV vernam nog niets...

PSV-fan die keeper Sevilla aanviel blijft langer vastzitten, PSV vernam nog niets vanuit Zwitserland

714
0

Slecht nieuws voor de 20 jarige PSV fan uit Roermond.

De 20-jarige man die donderdagavond tijdens PSV – Sevilla de doelman van de Spaanse club aanviel, zit nog steeds vast en blijft voorlopig ook vastzitten. De overtreding wordt als uiterst serieus en secuur behandeld. De rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch heeft zijn voorarrest maandag met veertien dagen verlengd.

De Limburgse jongeman wordt verdacht van mishandeling en het overtreden van het gebiedsverbod, dat eerder door de gemeente was opgelegd. De PSV fan heeft een verleden bij PSV want in 2021 en 2022 kreeg hij al twee keer een taakstraf voor overtredingen rond voetbalwedstrijden.

Er bleek de nodige alcohol gepaard te zijn bij de man. Na zijn arrestatie bleek dat de Limburger te veel had gedronken. Hij had een alcoholpromillage van ruim 1,6. De zaak wordt op woensdag 8 maart via snelrecht afgehandeld. Het OM zegt dat daarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de ernst en impact van het feit en het strafrechtelijk verleden van de verdachte.

Ondertussen vernam PSV nog niets uit Zwitserland maar de verwachting is dat de club snel iets zal gaan horen van de UEFA. De meest waarschijnlijke sanctie zal zijn het sluiten van de gehele Oostribune bij de volgende Europese wedstrijd.


Vorig artikelVan Nistelrooij voorspelt gouden toekomst: ‘Hij wordt een heel belangrijke speler’
Volgend artikelDe Mos stelt mening bij en wijst naar duo Ramalho – Branthwaite: ‘PSV gaat nog om de titel strijden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in