Home Nieuws PSV fan denkt aan ontslag hoofd jeugdopleiding Faber: ‘Probleem zit door hele...

PSV fan denkt aan ontslag hoofd jeugdopleiding Faber: ‘Probleem zit door hele organisatie’

10630
0

De man die recent nog in beeld leek te komen voor de positie van technisch directeur zou heden ten dage voor ontslag in aanmerking moeten komen.

Althans, dat stelt PSV fan en Twitteraar @maat_1979 via Twitter. Waarom Faber de wacht aangezegd zou moeten worden is niet geheel duidelijk. Faber presteert naar behoren met diens verantwoordelijkheid over de florerende jeugdopleiding, die toch ieder seizoen twee tot drie talenten weet af te leveren aan de eerste selectie. Tevens de exacte doelstelling.

Het niet presteren van Teze en Obispo zou misschien aanleiding kunnen zijn voor de vingerwijzing naar Faber. @maat_1979 wijst ook naar de gehele organisatie, waar zaken niet goed zouden zijn. Of de gedachtengang van @maat_1979 wel of geen hout snijdt valt lastig te duiden, temeer omdat in de wereld van de topsport de verschillen nu eenmaal erg klein zijn en daardoor lastig de vinger op de zere plek te leggen is.

Een schorsing, een bal binnenkant paal of buitenkant paal, een onnodige rode kaart kunnen een seizoen doen kantelen maar om daar meteen een gehele organisatie voor neer te sabbelen is wellicht wat overdreven gesteld. Wel wordt de ‘ons kent ons’ cultuur op de Herdgang regelmatig door sommige PSV fans aangestipt als zijnde een zwakke plek binnen de organisatie.

Echter kan ook daarvan lastig worden bewezen dan wel vastgesteld dat juist dat een oorzaak is van het niet veroveren van de landstitel sinds 2018. Hoe dan ook, Twitteraar @maat_1979 heeft zijn punt gemaakt. Over een goede maand kunnen er met recht meerdere conclusies worden getrokken over het seizoen en de doelstellingen. Mocht PSV Ajax opnieuw twee keer verslaan en dus zowel de beker als de tweede plaats weet te veroveren, kan er toch niet worden gesproken over een slecht seizoen.


Vorig artikelAnalisten zien transfersom Sangaré nog flink zakken: ‘Bal afpakken en weer inleveren’
Volgend artikelCody Gakpo scoort opnieuw voor Liverpool | Met vijfde Gakpo doelpunt krijgt Leeds United extra trap na

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in