Home Nieuws PSV fan Daniël Schwaab baalt nog altijd van vertrek Mark van Bommel

PSV fan Daniël Schwaab baalt nog altijd van vertrek Mark van Bommel

396
0

Daniel Schwaab is inmiddels terug bij vrouw en kinderen in Freiburg en wacht op een nieuwe kans in Duitsland.

De Duitser houdt zijn conditie op peil met hardlopen en mountainbiken door het prachtige Zwarte Woud. Schwaab is na vier jaar PSV’er af maar duidelijk is dat periode in Eindhoven grote indruk op hem heeft gemaakt.

Schwaab laat in bijna ieder interview los dat hij een echt PSV’er is geworden, de club blijft volgen en zelfs nu al weet ooit weer te willen terugkeren in Eindhoven. Daniel Schwaab is vooral erg dankbaar bij PSV te hebben gespeeld.

Wel heeft hij het vertrek van Mark van Bommel nog helder op zijn netvlies staan. De verdediger baalt zelfs nog altijd van de manier waarop Mark van Bommel is vertrokken bij PSV. Volgens de Duitse verdediger is en blijft van Bommel een zeer getalenteerde trainer die een grote toekomst tegemoet gaat. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat 43-jarige trainer in de Bundesliga opzoek kan naar eerherstel, zo denkt Schwaab.

Volgens Schwaab is Van Bommel klaar voor een kans in Duitsland. “Dat denk ik zeker”, zegt hij in De Telegraaf. “Het afgelopen seizoen had ook niet zo mogen lopen. Hij spreekt perfect Duits, heeft lang bij de beste Duitse club gevoetbald. Hij heeft de persoonlijkheid en uitstraling en zijn idee van voetbal om een keer een club in de Bundesliga te trainen.”

“De vraag is altijd voor welke club jij jezelf al klaar voelt”, vervolgt Schwaab. “Van Bommel zal zijn plannen hebben. Het is een groot verschil of je bijvoorbeeld naar Bayer Leverkusen of Borussia Mönchengladbach gaat, waar je dicht tegen de top iets rustiger kunt werken, in plaats van direct naar de absolute top. Daar is de druk direct groot en moet alles gewonnen worden. Ik ben benieuwd hoe snel zoiets voor hem zal komen, maar dat het gaat gebeuren, staat vast”, aldus Daniel Schwaab.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here