Home Nieuws PSV en Twente nog in conclaaf over transfer Joël Drommel

PSV en Twente nog in conclaaf over transfer Joël Drommel

1720
0

PSV en FC Twente onderhandelen nog altijd over de transfer van Drommel naar PSV.

De transfer is in aantocht maar dus nog niet in kannen en kruiken. Joël Drommel is wel volledig rond met PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verwachting is dat PSV ongeveer 3,5 miljoen euro moet betalen aan de Tukkers. Of dat bedrag in één keer of in termijnen betaald wordt, zou één van de onderhandelingspunten zijn.


De regionale krant weet bovendien te melden dat de jonge keeper niet een echte garantie heeft gekregen dat hij eerste doelman zou gaan worden maar is er wel een indruk gegeven dat de kans groot is dat de positie van eerste doelman zeer reëel is.

Net als het gros van de fans, lijkt de club dus ook niet helemaal tevreden over het keeperswerk van Mvogo. PSV had meer verwacht van Mvogo en is mede daardoor nu in de markt voor Drommel, weet het ED te melden. Toch is er nog geen sprake van een definitief vertrek van de Zwitser. De zwakke punten van Mvogo zijn met name de schoten van afstand, precies waar Jeroen Zoet in zijn laatste jaar PSV al moeite mee had. Kortom, Mvogo blijkt niet de puntenpakker te zijn waar vooraf op gehoopt werd.