Home Nieuws PSV en Spartak Moskou akkoord over miljoenentransfer Gaston Pereiro

PSV en Spartak Moskou akkoord over miljoenentransfer Gaston Pereiro

66
0

Als de zaakwaarnemer van Gaston Pereiro geen obstakels meer weet te creëren zal Gaston Pereiro op korte termijn voor 15 miljoen euro naar Spartak Moskou verhuizen.

Dat is de lezing van de Telegraaf. Met slechts een éénjarig contract zijn de clubs akkoord over een forse transfersom van richting de vijftien miljoen euro. Aldus De Telegraaf maandagavond laat.

PSV mag een som van vijftien miljoen euro voor het afkopen van het éénjarige contract van Pereiro absoluut beschouwen als een grote transfer en feitelijk als een hoofdprijs. Spelers als Pereiro en Luuk de Jong werden vorig seizoen nog ingeschaald op een transfersom van om en nabij de 6 tot 8 miljoen euro.

Beide spelers brengen deze zomer om en nabij de dertig miljoen euro op. Het heeft allemaal van doen met de 8 Champions League wedstrijden die beide spelers afgelopen seizoen gespeeld hebben in combinatie met de individuele prestaties. Zowel Luuk de Jong als Gaston Pereiro scoorden er op los afgelopen jaargang en lieten zich zien op het hoogste Europese podium.

Pereiro maakt al geen deel meer uit van de selectie dinsdagavond. Dat heeft alles te maken met het feit dat Spartak Moskou actief is in de Europa League.

PSV en Spartak willen voorkomen dat Pereiro niet meer uit mag komen in het toernooi om de Europa League. ‘Een speler die voor de ene club uitkomt in de voorrondes, mag alleen in een hoofdtoernooi pas weer voor een andere club uitkomen, omdat, zoals in het geval bij Spartak en PSV,  de clubs elkaar nog zouden kunnen treffen in het voortraject’, weet Telesport nog te melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here