Home Nieuws PSV en Sam Lammers stevenen af op langdurig contract

PSV en Sam Lammers stevenen af op langdurig contract

713
0

PSV is erg tevreden over de ontwikkeling van Sam Lammers. Speler en club stevenen af op langdurig contract.

De club heeft de jonge spits enige tijd geleden al een verbeterd en verlengd contract voorgeschoteld. Inmiddels is een akkoord dichtbij, zo meldt Voetbal International. Het weekblad constateert ook dat Malen en Lammers elkaar prima zouden kunnen aanvullen.

Lammers is inmiddels alweer enkele weken van meerwaarde voor PSV. Ook tegen Vitesse liet hij geregeld weer staaltjes van pure klasse zien en zette tegenstanders simpel op het verkeerde been.

Met de arbeidsethiek van de spits zit het ook wel goed want de aanvaller werkt zich tijdens wedstrijden een slag in de rondte.

Er zijn inmiddels meerdere gesprekken geweest tussen PSV en Lammers’ zaakwaarnemer Reza Fazeli. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om samen verder te gaan door middel van een nieuw langjarig contract. Dit zal nog moeten worden beklonken middels de handtekeningen. Het huidige contract van Lammers loopt tot en met 2021.

De 22-jarige spits speelde vorig seizoen een jaar op huurbasis bij SC Heerenveen en maakte daar indruk door in dertig duels zestien keer te scoren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here