Home Nieuws Roger Schmidt lijkt voor derde seizoen te kiezen: ‘Mijn gevoel zegt dat...

Roger Schmidt lijkt voor derde seizoen te kiezen: ‘Mijn gevoel zegt dat dit nog niet het einde is’

2184
0

Niemand die het nog zeker weet en zeker is het ook nog niet maar een goed verstaander weet genoeg als Roger Schmidt spreekt.

In gesprek met ESPN deed Schmidt eerder van zich spreken maar nog niet alles van dat interview werd recent openbaar gemaakt. De rest van het interview van de voetbal- en sportzender is nu ook vrijgegeven. Het lijkt er niet op dat Roger Schmidt komende zomer zal vertrekken bij PSV. Club en trainer lijken op te gaan voor een derde seizoen. De Duitse trainer geeft in het interview met ESPN aan dat het niet voelt alsof zijn periode in Eindhoven snel tot een einde zal komen.

Het contract van Schmidt bij PSV loopt tot komende zomer en er is nog geen duidelijkheid over eventuele contractverlenging. Uiteraard krijgt de trainer daar ook een vraag over. “Dat ligt nog helemaal open”, zegt hij tegen ESPN-verslaggever Milan van Dongen. “Ik heb daar eerlijk gezegd nog niet heel diep over nagedacht.”

In de beslissing die hij maakt, zal zijn gezin ook een belangrijke stem hebben, zo geeft Schmidt aan. Toch lijkt het er op dat Schmidt graag wil blijven. “Dit is nog niet het einde”, spreekt hij klare taal. “Nog niet. Het zal ooit een keer klaar zijn, maar mijn gevoel zegt dat dit nog niet het einde is.”

Of de achterban van de club daadwerkelijk achter een derde seizoen Roger Schmidt in Eindhoven staat valt nog te bezien. De Duitser geldt in Eindhoven niet bepaald als een bijzonder populaire trainer. Een trainer van PSV wordt in eigen stadion zelden tot nooit massaal uitgefloten. Het is een gebeurtenis die Roger Schmidt als coach van PSV wel degelijk ten deel viel in de verloren thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De onverwachte wissel van een fit ogende Cody Gakpo zorgde voor veel verbazing en afkeur in het Philips Stadion.


Facebook Comments Box