Home Nieuws PSV en Puma brengen de fans terug naar jaren 90 met ontwerp...

PSV en Puma brengen de fans terug naar jaren 90 met ontwerp nieuw thuisshirt

2439
0

Er is een nieuw prachtig PSV thuisshirt in aantocht maar over smaak valt niet te twisten, zoveel is zeker.

Toch kunnen we met recht stellen dat het er alle schijn van heeft dat PSV en Puma hoge gaan gooien wat de verkoop van het nieuwe PSV thuisshirt aangaat. Het nieuwe shirt lekte voortijdig uit en wordt pas op 8 juli officieel gepresenteerd.


PSV en PUMA brengen met het nieuwe ontwerp de fans terug naar halverwege de jaren 90. Het nieuwe shirt lijkt deze keer geen gewone ‘opvolging’ van het vorige seizoen te zijn. In de regel zijn de nieuwe thuisshirts al jaren een min of meer degelijke opvolging van het shirt van het seizoen ervoor maar deze jaargang heeft het er alle schijn van dat de PSV fans een bijzonder mooi en authentiek PSV shirt gepresenteerd gaan krijgen.

Smaken verschillen, maar dit shirt lijkt op het eerste oog een prachtig ontwerp te zijn. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines claimt de eerste foto’s te hebben van het nieuwe thuisshirt. Het op het eerste oog authentieke shirt doet meteen denken aan de jaren 90. Het betrof toen het eerste shirt van kledingsponsor Nike. In seizoen 1995-1996 stapte PSV over van Adidas naar Nike.

Het nieuwe PSV Puma thuisshirt heeft opvallende brede rode banen met vier smalle witte strepen. Het rood zal bovendien een zelfde vergelijkbaar patroon hebben als afgelopen seizoen.

De foto’s zijn van Footyheadlines.com. Later meer.

https://twitter.com/footy_headlines/status/1410631334507290641?s=21

https://twitter.com/footy_headlines/status/1410623500474322946?s=21


Facebook Comments Box