Home Nieuws PSV en Philips verlengen langste samenwerking ter wereld met 10 jaar

PSV en Philips verlengen langste samenwerking ter wereld met 10 jaar

279
0

PSV en sponsor Philips kondigen groot nieuws aan.

Philips was nauw betrokken bij de oprichting van PSV in 1913. Er Er is sprake van een bijzondere samenwerking want met de periode van 107 jaar is er sprake van de langste samenwerking ter wereld.


De overeenkomst houdt naast de miljoenendeal onder meer in dat het Philips Stadion in ieder geval tot 2031 zijn naam behoudt. Bovendien gaan PSV en Philips nog nauwer samenwerken op innovatiegebied en andere tech gebieden.

“Philips maakt een enorme transformatie door naar gezondheidstechnologiebedrijf. Hun expertise en innovaties op het gebied van medische technologie zijn van vitaal belang”, zegt Toon Gerbrands over de nieuwe deal.

“We passen deze ook toe om de prestaties en gezondheid van onze spelers, staf en medewerkers naar een nog hoger niveau te brengen. Daarmee is onze samenwerking misschien wel hechter dan ooit tevoren.”

Philips was jarenlang shirtsponsor van PSV, waar in 2016 naar 34 jaar een einde aan kwam. Inmiddels prijkt de naam van Brainport Eindhoven op het shirt, een groep partners waartoe ook Philips in ieder geval tot 2026 behoort.


Facebook Comments