Home Nieuws PSV en PHILIPS brengen wereldrecord in beeld met Frits Philips in de...

PSV en PHILIPS brengen wereldrecord in beeld met Frits Philips in de hoofdrol, Guinness erkent wereldrecord PSV

1535
0

Op de verjaardag van PSV, de club bestond op 31 augustus 2023 precies 110 jaar, vestigen Philips en PSV een wereldrecord.

Er blijken ook nog allerlei officiele plichtplegingen mee van doen te zijn. De jarenlange samenwerking krijgt dan ook de officiële erkenning als ‘Longest time to sponsor a sports team’ in het Guinness Book of Records. Het vorige record stond op naam van Ford Motor Company en het Australische Geelong Football Club met 98 jaar. Officieel is ook dat Guinness het wereldrecord van PSV gaat erkennen.

Algemeen directeur PSV Marcel Brands en Philips CEO Roy Jakobs nemen later vandaag de officiële oorkonde ter bevestiging van het wereldrecord in ontvangst.

Algemeen directeur Marcel Brands is erg blij met de erkenning en reageert als volgt. “Philips staat natuurlijk aan de basis van het verleden, het heden en de toekomst van onze club”, zegt Brands op PSV.nl.

“Hoewel de invulling van het sponsorship in de loop der jaren is veranderd, zijn we onverminderd blij met de inzet van Philips. We blijven samen innoveren en trekken samen op in maatschappelijke initiatieven, waarin we de hele regio betrekken. De samenwerking is daarom niet alleen belangrijk voor PSV, maar voor iedereen in de regio Brainport Eindhoven”, aldus Marcel Brands.

PSV en Philips produceerden samen onderstaande prachtige video, waarin de in 2005 overleden Frits Philips op een bijzondere manier wordt geëerd.


Vorig artikelPSV lijkt op pole-position te liggen voor transfer Davinson Sánchez
Volgend artikelNieuwe miljoenentransfer rond | Aan PSV en Eindhoven gehecht maar Ibrahim Sangaré vertrekt definitief naar Nottingham

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in