Home Nieuws PSV en Peter Bosz naderen akkoord

PSV en Peter Bosz naderen akkoord

6323
1

PSV is bijna zover dat het kan melden en openbaar kan maken dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer zal gaan worden.

De verwachting is dat de club donderdag of vrijdag de Apeldoorner als nieuwe hoofdtrainer kan gaan aankondigen. Momenteel worden de laatste details doorgenomen en de zogenaamde puntjes op de i gezet. Bronnen melden aan PSV Inside dat de zaak in feite al beklonken is maar er nog enkele details moeten worden besproken.

De Telegraaf meldt inmiddels ook dat PSV in verregaande onderhandelingen is met Peter Bosz over een dienstverband. Ook het invullen dan de beoogde assistenten weet zich in de eindfase te begeven. Bosz zou Rob Maas als zijn vaste assistent willen meenemen en daarnaast ook fysiektrainer Terry Peters willen aanstellen. Peters werkte eerder al met Bosz bij Vitesse, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon.

De eerste contacten tussen PSV en Peter Bosz zijn nog vrij recent te noemen. De club trad pas rond de wedstrijd tegen AZ voor het eerst voorzichtig in contact met de beschikbare trainer, die vanaf minuut één liet merken open te staan voor de klus bij PSV. Inmiddels hebben er meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen club en trainer. PSV zet in op een snel definitief akkoord om zich zodoende op het nieuwe seizoen te kunnen gaan richten.


Vorig artikelWijnaldum vertrekt bij AS Roma, is niet gewild in Parijs en heeft een voor PSV begrippen betaalbare transfersom
Volgend artikelOpmerkelijk: Niet Stewart maar Brands laat zich uit over onderhandelingen met Bosz: ‘Hoop dat het deze week lukt’

1 REACTIE

  1. Foutje Bedankt PSV . Te eigen gereid voor PSV . Dit gaat fout . Gewoon Cocu terug pakken .Staat qua personlijkheid ver boven de rest .Eedn tweede keer met Brands zal zeker niet lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in