Home Nieuws PSV en Pachuca in gesprek over transfer Erick Gutiérrez

PSV en Pachuca in gesprek over transfer Erick Gutiérrez

28
0

PSV en Pachuca onderhouden sinds een klein jaar nauwe banden met elkaar. Beide clubs staan op goede voet met elkaar sinds de transfer van Lozano naar PSV en de onderlinge vriendschappelijke wedstrijd die eind november in het Philips Stadion werd gespeeld.

PSV zou de pijlen gericht hebben op middenvelder Erick Gutiérrez. In gesprek met PSV Inside weet onze bron in Mexico te bevestigen dat beide clubs ‘on speaking terms’ zijn wat een transfer van Erick Gutiérrez naar PSV aangaat. In hoeverre onderhandelingen wel of niet zijn opgestart is niet bekend. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 bij Pachuca.

De president van Pachuca, Jesús Martínez zou een voorkeur hebben voor een nieuwe deal met PSV. ‘PSV en Pachuca zijn in gesprek over Erick Gutiérrez. Er doen tal van geruchten de ronde maar de interesse van PSV is serieus. De interesse van Ajax en Chivas is nergens op gebaseerd en hier in Mexico niet bekend’, weet onze Mexicaanse bron te melden, die Erick Gutiérrez verder omschrijft als een slimme speler, technisch vaardig en snel.

Een eventueel obstakel zou natuurlijk een hoge transfersom kunnen zijn. Pachuca en PSV zouden een zelfde constructie voor ogen hebben als destijds voor Lozano is opgezet. Dat wil zeggen dat een deel van een eventuele toekomstige transfersom opnieuw naar de Mexicaanse club zal vloeien.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here