Home Nieuws PSV en Napoli ronden recordtransfer af, Lozano bedankt PSV fans

PSV en Napoli ronden recordtransfer af, Lozano bedankt PSV fans

32
0

PSV heeft de recordtransfer van Hirving Lozano naar Napoli bevestigd. Ook vanuit Napels wordt de miljoenentransfer inmiddels uitgesproken.

De aanvaller is de duurste uitgaande transfer van PSV ooit, zo bevestigt PSV. Naar verluidt gaat het om 42 miljoen tot 45 miljoen euro. Ook voor Napoli is het een absolute recordtransfer. De Italianen betaalden nooit meer dan veertig miljoen euro voor een speler. De duurste aankoop uit de clubgeschiedenis was Gonzalo HiguaĆ­n, die in de zomer van 2014 voor 39 miljoen euro werd overgenomen van Real Madrid.

Lozano richtte zich vrijdag nog een keer tot de PSV fans. ‘Ik vertrek als een gelukkig man’, zegt Hirving Lozano tegen de PSV via de clubsite van PSV. ‘Ik wil alle fans bedanken voor hun geweldige support in de afgelopen jaren. Ik had de droom om ooit in de Champions League te spelen. Dat lukte met PSV en dat was echt geweldig. De mensen bij de club hebben mij en mijn gezin direct het gevoel gegeven dat ik hier thuis was. Daarvoor wil ik iedereen bedanken.’

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here