Home Nieuws PSV en Napoli ronden deal af op 42 miljoen, Italianen betalen in...

PSV en Napoli ronden deal af op 42 miljoen, Italianen betalen in twee termijnen

128
0

Er komen steeds meer details naar buiten rond de deal die PSV en Napoli op korte termijn zullen gaan beklinken.

De transfersom zal uitkomen op een bedrag van rond de 42 miljoen euro over. Deze transfersom zal door de Italiaanse club in twee termijnen betaald gaan worden, is de lezing dinsdagmiddag Daarnaast is een zestig pagina’s tellend document opgesteld waarin alle afspraken rond de portretrechten van de Mexicaan zijn vastgesteld. Dit meldt het Italiaanse La Repubblica dinsdagmiddag.

La Repubblica is redelijk gedetailleerd en schrijft dinsdag over de details van de deal, die maandag rond 14.40 uur werd gesloten. Lozano kan een fors salaris van vier miljoen euro netto per jaar verdienen, maar een andere krant maakt weer melding van een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro.

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis staat erop dat spelers hun volledige beeldrechten overdragen en daarom is er inmiddels een zestig pagina tellend document opgesteld waarin alle afspraken rond de portretrechten van Lozano zijn vastgelegd. De onderhandelingen daarover waren langdurig te noemen maar inmiddels zijn de partijen tot elkaar gekomen aan de hand van dit zestig pagina’s tellend contract.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here