Home Nieuws PSV en NAC prominenten over PSV – NAC Breda

PSV en NAC prominenten over PSV – NAC Breda

65
0

Met de onverwachte promotie van NAC Breda is de derby PSV – NAC Breda weer in ere hersteld. In gesprek met Omroep Brabant blikken Ton Lokhof en Ernie Brandts vooruit op de wedstrijd PSV – NAC Breda van zaterdag.

Brandts is oud-speler en assistent-trainer van PSV en was bovendien ook twee seizoenen lang de hoofdtrainer van NAC. “Het wordt een lastig verhaal voor NAC. PSV is in the winning mood. Ze hebben weliswaar niet de sterkste selectie, maar Cocu heeft het elftal goed neergezet. NAC maakt alleen kans als PSV niet 100% gefocust is en als ze slordig worden. Dan zou NAC eventueel via de counter kunnen toeslaan,” aldus Brandts. “PSV zal thuis moeten laten zien dat ze echt graag willen winnen. Ze moeten NAC meteen bij de strot grijpen. Anders kan NAC zomaar eens in de wedstrijd groeien.”

Ton Lokhoff kwam als speler uit voor beide clubs. Ook hij verwacht dat PSV de wedstrijd zal winnen. Al erkent hij de ook de kracht van NAC Breda. “Als ik de TOTO zou moeten invullen, zou ik voor PSV kiezen,” aldus Lokhoff. “NAC heeft dit seizoen wel meer vreemde uitslagen op het bord gezet. Ze hebben vooral op het middenveld en in de aanval veel kwaliteiten met bijvoorbeeld Manu Garcia. Als NAC lef toont, naar voren voetbalt en als het lang 0-0 blijft, kan het alle kanten op. Ze hebben veel snelheid en dus kunnen ze in de counter gevaarlijk zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here