Home Nieuws PSV en naar Anderlecht vertrekkende Derrick Luckassen verlengen contract

PSV en naar Anderlecht vertrekkende Derrick Luckassen verlengen contract

1077
0

PSV en Derrick Luckassen hebben besloten het contract open te breken en te verlengen, zo meldt de telegraaf.

Gaat Luckassen dan niet meer vertrekken? Ja, zeker wel. De verdediger staat op het punt om voor de tweede keer door PSV aan Anderlecht verhuurd te worden.

Maar volgens De Telegraaf zal de 25-jarige verdediger zal dat pas gebeuren als zijn contract in Eindhoven een verlenging heeft ondergaan.

Luckassen bracht het afgelopen seizoen al op huurbasis door bij Anderlecht. De rommelige Brusselse club lichtte de koopoptie in de huurovereenkomst met PSV niet, maar wilde tegen minimale voorwaarden een koop afronden waarna er nog een nieuwe huurconstructie uitrolde.

Zaterdagavond bezocht Luckassen al een oefenduel van de Belgen: volgens De Telegraaf moeten nu alleen de laatste details nog besproken worden, voordat de huurovereenkomst definitief bekrachtigd kan worden. Daarvan is het verlengen van zijn contract bij PSV een onderdeel.

Luckassen ligt nog tot 2022 vast in Eindhoven, maar PSV wil hem één jaar langer binnenboord houden. PSV hoopt vooral dat het zijn aankoopbedrag van vijf miljoen euro ooit nog terug kan verdienen, zo voorziet De Telegraaf de strategie van PSV.

Luckassen speelde afgelopen seizoen 21 officiële wedstrijden voor Anderlecht en een nieuw succesvol seizoen in Brussel zal met een verlenging van zijn contract bij PSV, een hogere marktwaarde opleveren. Zo kan PSV een aanzienlijk deel van de eerder aan AZ betaalde 5 miljoen euro terugverdienen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here