Home Nieuws PSV en management Rodríguez nog steeds in gesprek over transfer naar PSV

PSV en management Rodríguez nog steeds in gesprek over transfer naar PSV

1827
0

De geruchten dat PSV uit beeld zou geraken omwille van interesse van Napoli in de Zwitserse linksback Ricardo Rodríguez kloppen niet helemaal.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport zaterdag. Het medium weet dat PSV nog steeds in de race is om de international binnen te halen. De club moet nog wel een officieel bod doen op de linksback van AC Milan, maar is wel in gesprek met het management van de Zwitserse international.


PSV is dus serieus in de markt voor Rodríguez, die zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Theo Hernandez en mag vertrekken bij Milan. Er is PSV veel aan gelegen zich deze winterperiode te versterken op de linkerflank. La Gazzetta verwacht dat PSV de komende dagen een bod neer gaat leggen bij Milan. Hoe hoog die is is niet duidelijk.

Tuttosport, een andere Italiaanse voetbalkrant, schreef vrijdag dat Milan tien miljoen euro voor Rodríguez hoopt te ontvangen. De Serie A-club kocht hem in 2017 voor vijftien miljoen euro van VfL Wolfsburg. De krant wist te melden dat PSV buiten beeld geraakt zou zijn bij de Zwitser omdat Napolu serieuze interesse zou hebben. Dat bericht is vooralsnog voorbarig te noemen.

Naast PSV zijn ook SSC Napoli en Fenerbahçe geïnteresseerd maar zijn er nog geen officieel biedingen op de speler binnen gekomen bij AC Milan.