Home Nieuws PSV en Leeds United naderen nieuw akkoord, Gakpo zet zinnen op Real...

PSV en Leeds United naderen nieuw akkoord, Gakpo zet zinnen op Real Madrid, Arsenal en United

3711
0

De toekomst van Cody Gakpo. Het gaat al het gehele kalanderjaar 2022 over de grootste clubs van Europa maar concreet was en is alleen Leeds United.

De club uit de Midlands van het Verenigd Koninkrijk is zeer serieus in de markt voor Cody Gakpo en dat mag inmddels geen verrassing meer heten. Eind augustus bleek Leeds ook al een seriueze poging te hebben ondernomen voor Gakpo middels een vlucht naar EIndhoven maar op het laatste moment werd alles afgeblazen. Deze week werd bekend dat Gakpo persoonlijk akkoord zou zijn met Leeds United maar The Athletic komt nu terug op die berichtgeving.

Het is vrijwel uitgesloten dat Cody Gakpo in januari alsnog de overstap maakt naar Leeds United. Dat meldt The Athletic dinsdagmorgen. Gakpo zou inmiddels deneken aan clubs als Real Madrid, Arsenal en Manchester United worden genoemd. Volgens The Athletic hervatten Leeds en PSV de afgelopen weken succesvol de onderhandelingen en naderden zelfs een akkoord. Ook Gakpo leek inmiddels een stuk enthousiaster over een overstap naar Engeland na gesprekken met de clubleiding. Vandaar het eerder gemelde persoonlijke akkoord.

Het heeft er alle schijn van dat het management van Gakpo elders in Europa kansen ziet voor Gakpo. Met negen goals en zes assists in negen Eredivisie-wedstrijden én een vaste plek in Oranje, zouden de grootste clubs van Europa daadwerkelijk kunnen gaan toeslaan komende weken. Tel daar een goed WK in Qatar bij en zowel Gakpo als PSV kunnen spekkoper worden. Real Madrid staat hoog op zijn ‘verlanglijstje’, terwijl ook Manchester United en Arsenal opties zijn, weet de Engelse krant te melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here