Home Nieuws PSV en kamp Drommel storen zich aan houding Twente; transfer muurvast

PSV en kamp Drommel storen zich aan houding Twente; transfer muurvast

1456
0

In Enschede is het wachten op PSV en in Eindhoven wacht men op beweging vanuit Enschede.

Ondertussen denkt het kamp Drommel er het zijne van en stoort men zich aan de houding van werkgever FC Twente. De club uit Enschede denkt nog steeds veel meer te kunnen verdienen aan de lastige transfer dan de 4 miljoen euro waar melding van wordt gemaakt.


Drommel lijkt zelf een van de sleutels in handen te hebben, denken meerdere media omdat hij en zijn zaakwaarnemer recht hebben op een kwart van de transfersom. Het zijn forse bedragen maar als er op dat vlak water bij de wijn gedaan kan worden, kan de transfer alsnog snel worden afgerond.

Zo ver is het nog lang niet. Ondertussen is zeker dat PSV geen 6 miljoen euro zal betalen voor Drommel, die over een jaar uit contract zal lopen in Enschede.

Twente gaat voor ‘opbieden’ en rekent nog steeds op andere clubs. Drommel heeft echter zijn keuze al gemaakt en wil alleen naar PSV. Mogelijk wordt de transfer uitgesteld tot nader order en PSV Drommel transfervrij kan oppikken.

Zijn contract loopt volgend jaar immers af en hij is per 1 januari 2022 ‘vrij’ om met clubs te praten. In dat geval krijgt hij geen percentage van een transfersom, maar dat kan PSV overgaan tot het uitbetalen van tekengeld. Dan rest PSV een extra jaar Mvogo.