Home Nieuws PSV en Jong PSV beginnen maandag 3 januari met de voorbereiding, dinsdag...

PSV en Jong PSV beginnen maandag 3 januari met de voorbereiding, dinsdag vertrek naar Marbella

610
0

PSV en Jong PSV beginnen al op maandag 3 januari weer met trainen.

De vakantieperiode is een korte periode geweest want maandag 3 januari zit voor beide teams zit de winterstop er dan op. Jong PSV speelt op maandag 10 januari alweer de eerste competitiewedstrijd van 2022. Tegenstander op de Herdgang is dan Almere City FC. Het eerste elftal speelt 16 januari de eerste wedstrijd van 2022 uit in Groningen tegen het FC Groningen van de vertrekkende Danny Buijs.

PSV zal dinsdag vertrekken naar Marbella voor het winterse trainingskamp. De club en de selectie van Roger Schmidt belegt volgende week tussen 4 en 10 januari een trainingskamp op het terrein van het Marbella Football Center.

De verwachting is dat er een grote selectie wordt samengesteld. De komende dagen wordt duidelijk wie er allemaal mee kunnen gaan en waarschijnlijk kunnen de nodige jonge talenten zich opmaken voor het traingingskamp in Spanje. Spits Fodé Fofana is al zeker van een plek in de selectie maar hoogs waarschijnlijk zullen ook andere spelers uit de selectie van Jong PSV zich melden bij het eerste voor het winterse trainingskamp in Marbella.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here