Home Nieuws PSV en John de Jong teleurgesteld na vertrek Sam Lammers

PSV en John de Jong teleurgesteld na vertrek Sam Lammers

1388
0

PSV incasseerde maar liefst 10 miljoen euro vanuit Italië na de transfer van Sam Lammers naar Atalanta Bergamo.

Maar van een goed gevoel of opluchting is geen sprake op de burelen van het Philips Stadion. John de Jong had de spits liever in Eindhoven gehouden maar kon niet anders dan overstag gaan.

Lammers tekende dinsdagochtend zijn contract bij Atalanta en is daarmee officieel speler van de nummer 3 van Italië geworden. De club uit het noorden van de laars maakt naar verluidt tien miljoen euro over naar PSV en dat is fors te noemen.

“Wij wilden heel graag met Sam verder, maar hij heeft toch een andere keuze gemaakt. Dat vinden we erg jammer, maar we wensen hem het beste.”

Lammers heeft het spel ondanks het eerdere mondelinge akkoord later toch nog wel enigszins open en fair gespeeld want hij liet de clubleiding in de voorbereiding al weten dat hij weg wilde. “We hebben stevige onderhandelingen gevoerd, maar altijd met respect voor elkaar”, zegt De Jong, die Lammers toch ook nog een compliment wil maken.

“Als partijen moeilijk op één lijn komen of van mening verschillen, heeft dat niet zelden invloed op de werkhouding. Sam heeft zijn hoofd geen moment op hol laten brengen en dat tekent zijn karakter en houding. Daarom hebben we ook niet getwijfeld of we hem tegen Groningen wel moesten opstellen”, aldus John de Jong, die snel schakelde en nu blij is met aankoop Eran Zahavi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here