Home Nieuws PSV en Erick Gutiérrez naderen akkoord over contractverlenging

PSV en Erick Gutiérrez naderen akkoord over contractverlenging

3542
0

De verassingen van vorig seizoen luisteren naar de namen van Erick Gutiérrez en Mauro Junior. Beide spelers kenden een prima seizoenseinde.

De inmiddels vertrokken Roger Schmidt kreeg van een ieder de complimenten toebedeeld hoe beide spelers weer tot leven werden gebracht. Het was eigenlijk meer dan dat want zowel Mauro Junior als Erick Gutiérrez pakten min of meer hoofdrollen richting einde vorig seizoen.

Het contract van Erick Gutiérrez is aflopend in de zomer van 2023. De Mexicaan zou dus aan het einde van het komende seizoen transfervrij kunnen vertrekken, maar PSV is hard op weg om dit te voorkomen.

Volgens John de Jong zal het aflopende contract van Guti waarschijnlijk verlengd worden. De Mexicaan kwam in 2018 over van Pachuca, had sindsdien veel pech met blessures, maar bloeide in de loop van het vorige seizoen op. Trainer Roger Schmidt overwoog hem mee te nemen naar Benfica, maar Gutiérez lijkt dus te gaan kiezen voor een langer verblijf in Eindhoven. Er lijkt geen vertrekwens te bestaan bij de familie Gutiérrez.


Vorig artikelProject van Nistelrooij: ‘Als Ruud belt ga je naar PSV, Guus Til laat een verbijsterde Arne Slot achter’
Volgend artikelVan Nistelrooij hield geen rekening met forse nederlaag, coach zoekt naar verklaringen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in