Home Nieuws PSV en Denzel Dumfries niet akkoord over contractverlenging, vertrek nadert

PSV en Denzel Dumfries niet akkoord over contractverlenging, vertrek nadert

4309
0

Gaat AC Milan door de goede contacten met Mino Raiola profiteren van de impassen tussen PSV en Denzel Dumfries?

PSV wilde het contract met Denzel Dumfries graag verlengen maar speler en club zijn er simpelweg niet uitgekomen, zo melden ondermeer Voetbal International en AD Sportwereld. PSV wilde het contract opwaarderen om zo ook een hogere vergoeding voor de aanvoerder te kunnen gaan genereren.


Dumfries heeft nog altijd een contract voor de komende twee jaar en de ontwikkelingen van geïnteresseerde clubs afwachten. Meermaals sprak Dumfries uit aan een transfer te denken en dat zou de komende maanden weleens zijn beslag kunnen gaan krijgen. ‘Als corona niet had toegeslagen, had ik misschien al ergens anders gespeeld’, aldus Dumfries. ‘Dat is niet gebeurd en ik ben heel blij bij PSV, maar ik voel wel dat ik als voetballer en als mens klaar ben voor een club in het buitenland. Ik heb vier jaar op het hoogste niveau in Nederland en meer dan honderd wedstrijden voor topclub PSV gespeeld’. stelde Dumfries in VI vast.

Het is nog onduidelijk welke transfersom PSV voor Dumfries zal gaan vragen maar gedacht wordt aan een som van rond de 15 miljoen euro. Het EK kan zeker een positieve invloed op de transfersom gaan krijgen. Met het niet verlengen en opwaarderen van zijn contract, is een snel vertrek uit Eindhoven dichterbij gekomen.


Facebook Comments