Home Nieuws PSV en de ‘driehoeks’ afspraak

PSV en de ‘driehoeks’ afspraak

26
0

Het Eindhovens dagblad publiceerde vandaag een ‘PSV overvieuw. De krant omschreef het wel en wee van én rond de club.

PSV begeeft zich in rustig vaarwater en weinig tot geen nieuwsberichten lijken momenteel onrust rond de club te kunnen veroorzaken. De vermeende interesse van Chelsea in de diensten van Marcel Brands werden bijvoorbeeld direct door de directie tegengesproken.

Het Eindhovens dagblad weet dat dit komt omdat er binnen de zogenaamde driehoek Cocu – Brands – Gerbrands afspraken zijn gemaakt over interesse van andere clubs. De afspraak houdt in dat de 3 PSV sterkhouders elkaar meteen informeren mocht een club zich melden.

Het bericht over de zogenaamde interesse van Chelsea in de diensten van Marcel Brands kon zodoende meteen de kop worden ingedrukt.

Gerbrands beschikt over de lenigheid om tijdig ruis van de lijn te halen, gaten en kieren te dichten en is voor de buitenwacht goed benaderbaar. Hij zei dit jaar de topbaan bij de KNVB af, omdat hij zijn woord had gegeven aan PSV. De stoïcijnse Brands valt nooit op een woede-uitbarsting of te betrappen en is ogenschijnlijk niet uit balans te krijgen en Cocu weet dat PSV bij winnen en verliezen de pers krijgt die de club verdient. Het drietal vertrouwt elkaar volkomen. Er ligt een afspraak om elkaar direct te informeren als een andere club belangstelling toont. Daarom kon volgens PSV het verhaal nooit waar zijn dat Chelsea zakelijke had gemaakt naar Brands.

Het ED noemt Toon Gerbrands vandaag het PSV Oliemannetje. Dit omwille van het feit dat de algemeen directeur in tegenstelling tot vorig seizoen minder nadrukkelijk in de media aanwezig is en weer in de rol van stille leider is gekropen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here