Home Nieuws PSV en Besiktas in onderhandeling over Bruma, Turkse media melden transfersom van...

PSV en Besiktas in onderhandeling over Bruma, Turkse media melden transfersom van 8 miljoen euro

2325
0

De Turkse landskampioen Besiktas is voornemens Armindo Bruma van PSV over te nemen.

De club uit Isanbul heeft duidelijk geld te besteden nu de club de Champions League in gaat. Besiktas wil de selectie vooral aanvallend breder maken en versterken en denkt daarbij al enige weken dat Armindo Bruma daarvoor geschikt is. Dat klinkt vele PSV fans als muziek in de oren want Bruma heeft in Eindhoven nagenoeg niets laten zien. PSV wist Bruma voor ongeveer 11 miljoen euro over te nemen van Red Bull Leipzig maar die transfersom zal niet gehaald gaan worden.


PSV gaat wel verlies maken op de eerdere aankoop maar het verlies lijkt mee te gaan vallen. In Turkije wordt gesproken over een transfersom van rond de 8 miljoen euro inclusief bonussen. Turkse media verwachten een snelle deal omdat Bruma en Besiktas al ver in de onderhandelingen zouden zijn.

De Turkse kampioen is al enkele weken in de markt voor Bruma en lijkt nu ook in onderhandeling te zijn met PSV. Clubwatcher Rik Elfrink meldt via Twitter dat Bruma ook in onderhandeling is met Besiktas. De kampioen van Turkije bereidt een bod voor om Bruma direct van PSV over te nemen. Bruma heeft in Eindhoven nog een contract voor drie seizoenen dus er kan in ieder geval een goede som geïncasseerd worden door PSV maar dit zal bij lange niet het bedrag zijn wat eerder voor Bruma is betaald aan Leipzig.

Besiktas wordt gezien als de top kandidaat om Bruma in te lijven. Bij de Champions League-deelnemer is voormalig PSV’er Atiba Hutchinson de aanvoerder, terwijl ook Jeremain Lens er onder contract staat.


Facebook Comments Box