Home Nieuws PSV en Anderlecht zo goed als rond over Luckassen

PSV en Anderlecht zo goed als rond over Luckassen

608
0

Derrick Luckassen en PSV worden zo goed als zeker snel weer van elkaar verlost.

De basis waarop dat zal gaan gebeuren is een nieuwe huurovereenkomst. PSV en Anderlecht zijn al weken met elkaar in gesprek over een nieuw verblijf van Luckassen in Brussel.


Zoals het er nu naar uitziet speelt de Amsterdamse verdediger zo goed als zeker ook volgend seizoen in België. PSV en Anderlecht zijn het namelijk bijna eens over een nieuwe huurdeal, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV, Anderlecht en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn al weken in gesprek over Luckassen. De 25-jarige verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis bij Anderlecht, dat een optie tot koop had maar simpelweg niet door wist te pakken.

Het armzalige Anderlecht vond de afkoopsom van vijf miljoen euro te hoog en probeerde van alles om de prijs te drukken. Door de nieuwe onderhandelingen, die volgens het Eindhovens Dagblad in een ‘finaal stadium’ zitten, komt er nu zo goed als zeker een nieuwe huurdeal tussen PSV en Anderlecht.

Het contract van Luckassen loopt nog twee jaar door. PSV betaalde drie jaar geleden ruim vijf miljoen euro aan AZ voor de verdediger, die overkwam van AZ.


Facebook Comments Box