Home Nieuws PSV druk doende met versterking voorhoede: Is een terugkeer van Donyell Malen...

PSV druk doende met versterking voorhoede: Is een terugkeer van Donyell Malen in de maak?

6728
0

De kans dat PSV zich op de transfermarkt gaat begeven is erg groot te noemen na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool.

Al maanden klinken er allerlei namen die voor de opvolging van Gakpo in aanmerking kunnen komen en inmiddels kan niet worden uitgesloten de naam van Borussia Dortmund spits Donyell Malen daar aan kan worden toegevoegd. ‘Donyell Malen zou zomaar in beeld kunnen komen als opvolger van Cody Gakpo’, aldus het Eindhovens Dagblad over de spits die nog niet zo lang geleden voor een astronomisch transferbedrag van PSV naar Borussia Dortmund vertrok. PSV lijkt zich in ieder breed te oriënteren voor extra aanvallende impulsen.

De namen van Viktor Tsygankov en Jesper Karlsson vielen al, terwijl Ola Brynhildsen ook aan interesse van PSV wordt gekoppeld. In Noorwegen weet men van niets. Transferspecialist Romano wist deze week al te melden dat er onderhandelingen gaande zijn tussen PSV en Molde FK maar in Noorwegen wordt dit door meerdere bronnen weersproken en zelfs ontkent.

Het Eindhovens Dagblad laat nu ook de naam van Malen vallen in de wetenshap dat Malen er niet goed op staat in Dortmund en ook weer snel op het juiste spoor moet zien te geraken gezien zijn magere laatste anderhalf jaar. De aanvaller van Borussia Dortmund was afgelopen zomer ook al in beeld, maar van een transfer kwam het toen niet. Het Eindhovens Dagblad kan niet bevestigen dat Malen ook daadwerkelijk in beeld is bij PSV.

Door de verkoop van Gakpo aan Liverpool is er volgens de regionale krant ook ruimte voor een ‘Joey Veerman-achtige transfer’. De krant doelt op het aantrekken van Joey Veerman, die vorig seizoen in deze periode voor ruim zes miljoen euro overkwam van sc Heerenveen.


Vorig artikelOok Chelsea was plotseling concreet voor Gakpo, PSV fans storen zich aan hoogte transfersom
Volgend artikelLiverpool-fans heten Gakpo welkom | Virgil van Dijk geeft Gakpo rondleiding, Kuyt blij met transfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in