Home Nieuws PSV bekijkt meerdere spelers voor opvolging Gakpo, Brands start gesprekken voor nieuwe...

PSV bekijkt meerdere spelers voor opvolging Gakpo, Brands start gesprekken voor nieuwe td

5541
0

De maand januari wordt voor PSV een uiterst belangrijke maand.

De club wil een voorschot nemen op een plaats bovenin de ranglijst om zodoende in het voorjaar een reuzestap naar de eerste landstitel sinds 2017 te zetten. Dat houdt in dat de topper tegen Feyenoord in de Kuip in de eerste week van februari gewonnen moet worden om aanspraak te kunnen blijven maken op de bovenste plaatsen.

Maar er staat meer op de agenda. Zowel sportief als organisatorisch. Marcel Brands start deze maand de gesprekken op om op korte termijn een nieuwe technisch directeur aan te trekken. ‘Brands bekijkt eerst of en hoe de komende weken het transfergeld van Cody Gakpo wordt geherinvesteerd’, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Grétar Steinsson geldt als voorname kandidaat om John de Jong op te volgen.

Er lijkt ook aanvallende versterking op komst te zijn want de regionale krant weet dat de club al voor het vertrek van Gakpo naar Liverpool meerdere spelers heeft bekeken, waaronder de twintigjarige David Fofana van Chelsea. Andere namen die nog altijd genoemd worden zijn Jesper Karlsson van AZ en Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev. Vorige week werd ook de naam van de Noorse talentvolle aanvaller Ola Brynhildsen genoemd als mogelijke versterking voor PSV. Inmiddels lijkt ook Club Brugge in de markt te zijn voor de snelle aanvaller.


Vorig artikelCrisis Sevilla wordt per week groter, Marokkaanse WK keeper en andere spelers uiten vertrekwens
Volgend artikelCody Gakpo niet geselecteerd voor uitduel met Brentford

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in