Home Nieuws PSV doet na transfer Ihattaren opnieuw zaken met Juventus, club uit Turijn...

PSV doet na transfer Ihattaren opnieuw zaken met Juventus, club uit Turijn betaalt drie miljoen euro voor Livano Comenencia

4186
0

PSV is met Juventus in gesprek over een transfer van de verdediger die ook als middenvelder uit de voeten kan, Livano Comenencia.

De pas negentienjarige Livano Comenencia mag van PSV vertrekken en zou na Mo Ihattaren de tweede speler op rij gaan worden die rechtsreeks van PSV naar Juventus vertrekt. Op dit moment heten de clubs met elkaar in gesprek te zijn nadat eerder deze week al bekend werd dat een Italiaanse club zich voor Livano Comenencia heeft gemeld bij PSV.

De interesse vanuit Juventus is vrij opvallend te noemen omdat de ‘Oude Dame’ doorgaans meer en vaker inzet op meer gearriveerde spelers en slecht een enkele keer op een zogenaamd toptalent uit een andere competitie. Die trend zie je vaker terug de laatste jaren, omwille van het beperken van hoge transferuitgaven en andere clubs voor willen blijven in het ontdekken van groot talent.

Zo bleek PSV eerder deze zomer bereid te zijn ruim 2 miljoen euro aan PEC Zwolle te betalen voor verdediger Thomas Beelen, nadat het er een jaar eerder niet in slaagde om Mickey van de Ven van Volendam over te nemen, die nu weer furore maakt bij Tottenham Hotspur.

Juventus is op dit moment al ver gevorderd in de gesprekken met PSV over Livano Comenencia en lijkt dus aan de haal te gaan met de jonge PSV’er. Juventus is bereid om liefst 3 miljoen euro inclusief bonussen te betalen voor de talentvolle 19-jarige vleugelverdediger.

De medische keuring van Comenencia in Turijn zou al op de planning staan, zo meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. De jonge verdediger is inmiddels op weg naar Turijn om de transfer af te ronden. De genoemde transfersom van drie miljoen euro bestaat voor een groot deel uit bonussen.


Vorig artikelIbrahim Sangaré lijkt PSV te gaan verlaten
Volgend artikelPSG werkt aan miljoenentransfer Johan Bakayoko, Tottenham Hotspur legt contact met management

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in