Home Nieuws PSV doet fans voorstel af te zien van compensatie

PSV doet fans voorstel af te zien van compensatie

1560
0

PSV pakt stevig door en is in volle voorbereiding om het seizoen 2019-2020 af te wikkelen en tevens vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen 2020-2021.

Hoe gaan de fans reageren op de insteek van de club? PSV gaat namelijk de fans om een offer vragen. PSV is voornemens om de seizoenkaarthouders een voorstel doen om af te zien van compensatie voor de vijf niet gespeelde thuiswedstrijden van dit seizoen. PSV hoopt op een gebaar van de supporters.


De clubs in de Eredivisie zijn gezamenlijk in gesprek over mogelijke compensatie voor seizoenkaarthouders voor de resterende wedstrijden die niet gespeeld worden. PSV gaat de seizoenkaarthouders echter de mogelijkheid geven om van die claim af te zien en daarmee de club financieel te steunen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De insteek is dat de club hoopt dat iedereen op zijn of op haar manier kan bijdragen de gevolgen van de wereldwijde gezondheidscrisis zo voor PSV te beperken. De PSV directie gaf het goede voorbeeld door 20% van het salaris in te leveren zolang er niet voor publiek gevoetbald kan worden. De club hoopt dat spelers en fans snel zullen volgen met het maken van een offer.


Facebook Comments