Home Nieuws PSV doet Branco van den Boomen officiële aanbieding

PSV doet Branco van den Boomen officiële aanbieding

5769
0

Daar waar de club nochtans bijna in brand staat na het opstappen van Ruud van Nistelrooij, berichten buitenlandse media dat PSV Branco van de Boomen een officiele aanbieding heeft gedaan.

Van den Boomen, Eindhovenaar van geboorte, staat al langer in de belangstelling van PSV maar de club lijkt nu de daad bij het woord te hebben gevoegd door de transfervrije middenvelder een officiele aanbieding te doen. Dat meldt het medium Foot Mercato.

Van den Boomen maakt dit seizoen een sterke indruk en staat hoog in de ranglijsten van spelers met de meest gecreëerde kansen in de grote, Europese competities. “Branco van den Boomen heeft momenteel drie aanbiedingen op tafel liggen: PSV, Galatasaray en een Franse club die ook actief is in Europa. De middenvelder heeft een aanbod tot verlenging bij Toulouse afgewezen en heeft zijn volgende club nog niet gekozen”, aldus journalist Santi Aouna van Foot Mercato.


Vorig artikelWalter Benítez spreekt vertrekwens uit en wil PSV deze zomer verlaten
Volgend artikelBuitenlandse media vol vraagtekens na vertrek Van Nistelrooij, fans Premier League clubs hopen op komst van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in