Home Nieuws PSV doet aangifte tegen agressieve, dreigende en ongecontroleerde PSV fan

PSV doet aangifte tegen agressieve, dreigende en ongecontroleerde PSV fan

833
0

De bijzonder slechte fase waar PSV mee te maken heeft doet veel fans gruwelen maar het kan altijd nog erger.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV aangifte heeft gedaan bij de politie tegen een zogenaamde fan, die zijn emoties klaarblijkelijk niet meer de baas kan en ongecontroleerd aan het schelden is geslagen op sociale media.

Zowel Mark van Bommel als Jeroen Zoet zijn kop van jut bij de onbekende PSV’er die zich laat gaan op Twitter en zich verbaal uiterst hard en ongecontroleerd weet op te stellen naar zowel van Bommel als naar Jeroen Zoet. Bij zijn uitingen is onder meer aangegeven dat de veiligheid van de coach in het geding kan komen, zoals het Eindhovens Dagblad de zaak omschrijft.

Lars Unnerstall geniet het volste vertrouwen van de onbekende persoon, die eist dat Zoet zijn plaats zal moeten afstaan. Na de volgende nederlaag donderdagavond, deed de haatdragende persoon er nog een schepje bovenop met de mededeling dat er zaterdag door PSV ‘stewards geregeld moeten worden’. Daarbij meldde hij ook ‘tot zaterdag op De Herdgang’.

PSV bevestigt dat er aangifte is gedaan. “Wij vinden dit onacceptabel en willen ook dat dit direct stopt. Hier is duidelijk een grens overschreden en we zijn daarom naar de politie gestapt”, zegt persman Slegers in het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here