Home Nieuws PSV directie richt pijlen op Gözübüyük, John de Jong nog altijd niet...

PSV directie richt pijlen op Gözübüyük, John de Jong nog altijd niet te spreken over gedrag scheidsrechter

5857
0

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük is voor de PSV directie nog altijd een persona non grata in de zin dat de leiding van de club nog altijd niet te spreken is over het optreden en gedrag van de leidsman tijdens en na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV.

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV kende een tumultues begin maar zeer zeker een tumultues einde en dat zint John de Jong nog altijd allerminst. Het gaat misschien net wat ver om te stellen dat de titelstrijd in het voorbije Eredivisie-seizoen een alles beslissende wending kreeg tijdens de slotminuten van Feyenoord-PSV. Het veel besproken slot, waarin arbiter Serdar Gözübüyük de beruchte penalty ga, is voor John de Jong nog altijd een gespreksonderwerp. PSV wacht nog altijd op een verklaring van de veel besproken scheidsrechter, die door de KNVB al wel op zijn optreden in de Kuip werd gewezen.

De bond gaf een dag later al een verklaring af aan de club. Direct na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV wilde technisch directeur John de Jong al verhaal halen, maar Gözübüyük bleef lang in zijn kleedkamer en wenste niemand te woord te staan. “We hebben de scheidsrechter na de wedstrijd al gevraagd om de zaak toe te lichten. Dat is niet gebeurd. Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet waarom hij nou eigenlijk tot een penalty besloten heeft”, zegt John de Jong tegen het Eindhovens Dagblad.

De Jong gaat verder: “Wat nu de reden was om dit te doen? Ik weet het nog steeds niet”, aldus De Jong, die Gözübüyük sowieso niet goed vond fluiten. “Hij begon die wedstrijd al niet goed en liet meerdere overtredingen lopen die al geel waard waren geweest, ook voor ons.”


Vorig artikelZahavi ontevreden over wisselbeleid Schmidt: ‘Hij vertelde me daar niet geïnteresseerd in te zijn’
Volgend artikelJoël Drommel wacht nieuwe en serieuze kans op eerherstel, PSV houdt vertrouwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in