Home Nieuws PSV directie geschrokken van bestorming stadion maar weigert op te stappen

PSV directie geschrokken van bestorming stadion maar weigert op te stappen

214
0

De geplaagde directie van de club zit behoorlijk in de maag met de situatie waarin PSV zich momenteel weet te bevinden maar weigert om de brui eraan te geven.

Algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong denken in zijn geheel niet over een vertrek. Ze willen de club niet stuurloos achterlaten, schrijft het Eindhovens Dagblad. Wel zijn ze erg geschrokken van het tumult rond het stadion en op de tribunes.


Tientallen woedende fans bestormden zondag na het gelijkspel tegen FC Twente de hoofdingang van het stadion. Ze eisten vooral het vertrek van De Jong, er werd gescholden en geschreeuwd maar ook met hekken en voorwerpen gegooid. De clubleiding vindt het geweld onacceptabel en is niet van plan om aan de wens van de supporters te voldoen, schrijft de regionale krant. PSV in de huidige crisis zonder leiding achterlaten, wordt als onverantwoord gezien.

PSV ziet de aanstelling van John de Jong voor de langere termijn. De opvatting is dat de technisch manager niet nu al aan de kant kan worden gezet. De manier waarop De Jong, die al twintig jaar voor de club actief is, wordt bejegend, zorgt bovendien voor verbijstering bij de club. De stabiele visie valt te prijzen maar als PSV de komende weken tegen nog meer zeperds aan weet te lopen en na nederlaag na nederlaag zal moeten slikken, komen er krachten vrij de directie op voorhand niet kan voorzien of kan inschatten.


Facebook Comments Box